Season Tickets 2022/2023

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
2022/23

Kατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας

 • Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος
 • Όλοι οι εντός έδρας αγώνες των προκριματικών του πρωταθλήματος, μέχρι την τελική φάση.
 • Όλοι οι εντός έδρας αγώνες των αγώνων του Κυπέλλου
 • Πρόσβαση σε όλους τους αγώνες των τμημάτων γυναικείας καλαθόσφαιρας , πετόσφαιρας και ποδόσφαιρου σάλας
 • Πρόσβαση στις κίτρινες καρέκλες

50 EYΡΩ

 • Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος
 • Όλοι οι εντός έδρας αγώνες των προκριματικών του πρωταθλήματος, μέχρι την τελική φάση.
 • Όλοι οι εντός έδρας αγώνες των αγώνων του Κυπέλλου
 • Πρόσβαση σε όλους τους αγώνες των τμημάτων γυναικείας καλαθόσφαιρας , πετόσφαιρας και ποδόσφαιρου σάλας
 • Πρόσβαση στις μπλε καρέκλες

100 EYΡΩ

 • Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος
 • Όλοι οι εντός έδρας αγώνες των προκριματικών του πρωταθλήματος, μέχρι την τελική φάση.
 • Όλοι οι εντός έδρας αγώνες κυπέλλου
 • Πρόσβαση σε όλους τους αγώνες των τμημάτων γυναικείας καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας και ποδόσφαιρου σάλας
 • Επετειακά δώρα
 • Πρόσβαση στις μπλε καρέκλες
 • Πρόσβαση στο VIP Room κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου
 • Πρόσκληση σε επιπλέον εκδηλώσεις

200 EYΡΩ

Περήφανε ΑΕΛίστα, μια νέα χρονιά ξεκινά και χωρίς εσένα στο πλευρό μας φαίνεται ανώφελο να παλέψει η ομάδα για τους στόχους μας. Η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ γεννήθηκε για να μεγαλουργεί και κάθε επιτυχία της να ειναι αφιερωμένη στον μεγάλο και περήφανο κίτρινο λαό!

Την περσινή χρονιά ξεκινήσαμε με το σύνθημα «Η ΑΕΛ ΒC αλλάΖΕΙ!» και αποδείξαμε εμπράκτως μέσα στο παρκέ αλλά και έξω από αυτό πως κρατάμε τις υποσχέσεις μας. Μια ομάδα που είχε έντεκα νίκες σε όλες τις διοργάνώσεις την περίοδο 2018-2021, την περσινή περίοδο κατάφερε να βρεθεί μετα από 11 χρόνια στον τελικό κύπελλου και στα προκριματικά του πρωταθλήματος. Είμαστε η Α.Ε.Λ, η μεγαλύτερη ομάδα που γέννησε ποτέ η κυπριακή καλαθόσφαιρα και δεν μπορούμε να ειμαστε ευχαριστημένοι μονάχα από μια καλύτερη πορεία σε σχέση με τα Σε επίπεδο υπηρεσιών ,είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα δομή αλλά και τον εκσυγχρονισμό στον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2022-2023. Η εταιρεία ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ προχώρησε σε κοινή έκδοση εισιτηρίων με τα υπόλοιπα τμήματα (καλαθόσφαιρας γυναικών, πετόσφαιρας γυναικών και ποδόσφαιρου σάλας) και έτσι οι οπαδοί μας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και σε άλλα αθλήματα.

Πλεον, οι οπαδοί της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθεύονται διαδικτυακά εισιτήριο διαρκείας από την ιστοσελίδα μας και ο επίσημος εμπορικός μας συνεργάτης ACS Couriers (Οfficial Delivery Partner), θα παραδίδει το εισιτήριο διαρκείας διεύθυνση που θα καταχωρηθεί διαδικτυακά.


Το σύνθημα μας για τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 είναι «Η ΑΕΛ ΒC γιορτάΖΕΙ!». Δεν γιορτάζουμε μονάχα για τα κατορθώματα του παρελθόντος αυτής της ομάδας αλλά και για το μέλλον που έρχεται, όπου πριν μερικά χρόνια φαινόταν δυσοίωνο.Φέτος η ΑΕΛ BC γιορτάΖΕΙ, 55 χρόνια ιστορίας! Πενήντα-πέντε χρόνια δόξας που εμπερικλείουν τεράστιες επιτυχίες, επικά και αδιαμφισβήτητα ρεκόρ αλλά και λύπες. Γνωρίζουμε πως είχαμε εκπέσει στο παρελθόν αλλά έχουμε ορθώσει ανάστημα και σχεδιάζουμε το μέλλον αυτής της ομάδας. Το πλάνο «Μεταμόρφωση» βρίσκεται σε εξέλιξη από την περσινή περίοδο όπου έχει πολλά ακόμα να δείξει στο μέλλον, τα οποία θα δείτε και θα επιβεβαιώσετε σύντομα!

Στήριξε με τη συμμετοχή σου τα εισιτήρια διαρκείας της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ!

Οι παρακάτω ειδικοί όροι ισχύουν για τα Εισιτήρια Διαρκείας της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΑ ΛΤΔ για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023:

 1. Αποδοχή Όρων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, αποδέχεστε ότι έχετε αναγνώσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους αυτούς, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο “Νίκος Σολωμονίδης Arena”, οι οποίοι θεωρούνται αναπόσπαστο τμήμα των παρόντων όρων.
 2. Δικαιώματα Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας, ο κάτοχος δικαιούται την είσοδο στο “Νίκος Σολωμονίδης Arena”, που ορίζεται ως έδρα της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, για την παρακολούθηση των Αγώνων του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Κύπρου , και των φιλικών αγώνων της ομάδας, κατά τη διάρκεια της Αγωνιστικής Περιόδου 2022 – 2023.
 3. Απώλεια Εισιτηρίου Διαρκείας: Σε περίπτωση απώλειας ο κάτοχος του Εισιτηρίου Διαρκείας πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, στο τηλέφωνο 99-057547
 4. Απαγόρευση μεταβίβασης ή παραχώρησης του Εισιτηρίου Διαρκείας: Το Εισιτήριο Διαρκείας είναι προσωπικό. Δεν παραχωρείται και δεν μεταβιβάζεται η χρήση του καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε άλλο πρόσωπο. Εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιείται από πρόσωπο άλλο από εκείνο, που αναγράφεται στο Εισιτήριο Διαρκείας, η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ θα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το Εισιτήριο και να απαγορεύσει την είσοδο του προσώπου, που το κατέχει, στο Γήπεδο.
 5. Επιστροφή Εισιτηρίου Διαρκείας: Μετά την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας δεν επιτρέπεται η επιστροφή του Εισιτηρίου, ο μερικός ή ολικός συμψηφισμός, ή η επιστροφή χρημάτων.
 6. Απαγόρευση ανταλλαγής, μεταπώλησης και εν γένει εμπορίας Εισιτηρίων Διαρκείας: Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των Εισιτηρίων Διαρκείας, καθώς και η προμήθεια τους για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιπλέον, απαγορεύεται η χρήση των Εισιτηρίων για πολιτικούς, εμπορικούς, διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προβολής (επί παραδείγματι ως βραβεία σε διαγωνισμούς), εκτός αν έχει δοθεί έγγραφη έγκριση από την ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΑ ΛΤΔ. Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει οποτεδήποτε σε ακύρωση των εν λόγω Εισιτηρίων.
 7. Αναβολή – Ματαίωση και Διεξαγωγή του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών”: Σε περίπτωση αναβολής, ματαίωσης ή διεξαγωγής του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών” οποιουδήποτε Αγώνα, οι κάτοχοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα για αποζημίωση οποιασδήποτε μορφής.
 8. Επιβολή τιμωρίας στην ΑΕΛ ή αλλαγή έδρας της ΑΕΛ: Σε περίπτωση τιμωρίας για οιονδήποτε λόγο της έδρας της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, ή σε κάθε περίπτωση αλλαγής του αγωνιστικού χώρου, που χρησιμοποιείται ως έδρα της ΑΕΛ ή για οποιονδήποτε λόγο, το Εισιτήριο Διαρκείας θα ισχύει για το Γήπεδο, που θα οριστεί ως έδρα της, και θα δίδεται προτεραιότητα στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας.
 9. Ευθύνη της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ: Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ δεν θα φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν αξιώσεις κατόχου Εισιτηρίου Διαρκείας προς αποζημίωση από ζημίες, απώλειες ή έξοδα που προκύπτουν λόγω ακύρωσης, αναβολής ή αλλαγής ώρας, ημερομηνία και τόπου διεξαγωγής του Αγώνα για οποιονδήποτε λόγο.
 10. Συμμετοχή σε επεισόδια – ανάρμοστη συμπεριφορά κατόχου: Σε περίπτωση συμμετοχής του κατόχου σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, που δεν συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και/ ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγώνα, το άθλημα, την ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, τους αθλητές της, η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης του κατόχου από το Γήπεδο και/ή απαγόρευσης της εισόδου του σε αυτόν και/ή σε μελλοντικό/ους Αγώνα/ες και/ή ακύρωσης και απαγόρευσης της χρήσης της συγκεκριμένης Κάρτας Διαρκείας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς καμία αποζημίωση.
 11. Ευθύνη κατόχων: Οι κάτοχοι ευθύνονται έναντι της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ για οιαδήποτε υπαίτια πράξη ή παράλειψη τους, η οποία αντιβαίνει σε διάταξη νόμου ή παραβιάζει τους παρόντες Όρους, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο προς αποκατάσταση κάθε ζημίας, θετικής και αποθετικής, που αυτή θα υποστεί από τις ενέργειες, πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά του κατόχου κατά τη διάρκεια του Αγώνα.
 12. Μη συμμόρφωση με Όρους: Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του κατόχου με έναν από τους παραπάνω Όρους, καθώς και με τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει την Κάρτα Διαρκείας και να την ακυρώσει.